Handleiding CO2 monitor SA1200P

Download de volledige handleiding hier >>

Verkorte handleiding CO2 monitor SA1200P

 

Aansluiting

Sluit het toestel met de USB kabel en de USB adapter aan op het stroomnet (het toestel werkt niet op batterijen om een continue stroomvoorziening te kunnen garanderen).

Na een succesvolle aansluiting knipperen de LED's en begint het aftellen op de monitor. Na een 15tal seconden is het toestel gebruiksklaar. Een kalibratie is niet nodig bij eerste gebruik.

Instellingen

De standaardinstellingen moeten normaliter niet gewijzigd worden. Enkel de lage alarmgrens (oranje) staat standaard op 800 ppm (internationale norm) ipv 900 ppm (geadviseerd door de regering).

Plaatsing

Plaats het toestel op een centrale plaats in de ruimte, goed zichtbaar voor de klanten: enkel het kunnen aflezen van de LED's is belangrijk om de luchtkwaliteit te kennen.

Vermijd luchtstromen (open ramen, deuren of airconditioning) die de meting kunnen beïnvloeden.

Plaats de meter ook niet te dicht achter je tapinstallatie: bij het wisselen van een vat kan extra CO2 vrijkomen waardoor de hoogste alarmgrens snel bereikt kan worden. Het alarmsignaal zal pas stoppen als de meting onder 1200 ppm gezakt is.

Instellingen wijzigen

Let op: druk niet te hard op de menu-toetsen: een korte, lichte aanraking werkt het best.

Dienst na verkoop

Bij vragen, technische problemen of garantie (2 jaar standaard omruil), neem contact met ons op: 016 23 98 25 of via e-mail naar info@thiry.be.